Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή «ΣΚ Παρέα» ρίχνει αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν αύριο Κυριακή (24/7), λόγω σοβαρής οικογενειακής υποχρέωσης, ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό το μεσημέρι του Σαββάτου (23/7) και μαζί και τον ΣΚΑΪ αφού ο δημοσιογράφος αποχωρεί από τον σταθμό.

Διαβάστε ακόμη: Οι αλλαγές στην εκπομπή της Καινούργιου, το παρασκήνιο πίσω από το «όχι» του Βασάλου στο STAR και η έκπληξη του Ατζούν

«Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά. Δυστυχώς εγώ αύριο δε θα μπορέσω να έρθω, διότι έχω μία πολύ σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση κι έτσι ολοκληρώνω εγώ σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα, Λένα μου, γιατί ως συνεργάτης ήσουν καταπληκτική και τα παιδιά όλα. Να είστε καλά, χάρηκα πολύ που τα είπαμε και συνεργαστήκαμε. Η πιάτσα μας είναι μικρή, εδώ θα ξαναβρεθούμε», είπε χαρακτηριστικά στο τέλος της εκπομπής ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Μάλιστα, η συμπαρουσιάστριά του, Λένα Φλυτζάνη, του εξέφρασε με τη σειρά της το πόσο τυχερή νιώθει που συνεργάστηκαν, τονίζοντας το πόσο τη σεβόταν παρά το γεγονός ότι είναι παλαιότερος και με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία. 

«Εγώ θέλω να σου πω ότι είμαι ευγνώμων, τυχερή που συνεργάστηκα μαζί σου που σε έβλεπα από πολύ μικρή στην τηλεόραση τα πρωινά και έλεγα "ότι είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Καμπουράκη, αυτόν που έβλεπα κάποτε στην τηλεόραση". Κι όταν σε γνώρισα από κοντά, ήσουν ακόμα καλύτερος, ακόμα πιο τρυφερός, ακόμα πιο γλυκός άνθρωπος. Είναι πολύ δύσκολο στην τηλεόραση και στη δημοσιογραφία να συνεργάζεσαι με μεγάλους δημοσιογράφους, να μαθαίνεις δίπλα τους και να σε σέβονται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA