Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas 2022, τα οποία θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο με 20 καλλονές να διεκδικούν τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas και τη νικήτρια να εκπροσωπεί στη συνέχεια τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Universe.

Διαβάστε ακόμη: Κέιτ Μος: Πήρα βάλιουμ για να φωτογραφηθώ χωρίς εσώρουχα - Ημουν μόλις 15 την πρώτη φορά

Οι 10 από τις 20 φιναλίστ των φετινών καλλιστείων βρέθηκαν στη Μύκονο όπου ξεναγήθηκαν στις παραλίες και στα σοκάκια του νησιού, ενώ έκαναν και φωτογράφιση και στους μύλους.

Ο φακός του Mykonos Live TV αποθανάτισε τις 20 καλλονές στο Καλό Λιβάδι όπου οι κοπέλες φόρεσαν τα μαγιό τους και μετέτρεψαν την παραλία σε πασαρέλα, αναστατώνοντας όσους βρίσκονταν στην παραλία. 

Μάλιστα, όλες οι φιναλίστ ενημερώθηκαν για τη γυναίκα-σύμβολο της Μυκόνου, τη Μαντώ Μαυρογένους και το ρόλο που διαδραμάτισε στην ελληνική επανάσταση, ενώ φωτογραφήθηκαν δίπλα στην αγαλμάτινη προτομή της.

https://mykonoslive.tv/external/player/index.php?video=1658557639
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA