Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με την κλοπή του βαν με τον εξοπλισμό της παραγωγής της σειράς του Open «Κόκκινο Ποτάμι» αφού μετά τη δημόσια έκκληση του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη, το βαν βρέθηκε χθες Τρίτη (26/7).

Διαβάστε ακόμη: Κόκκινο Ποτάμι: Εκλεψαν το βαν με τον εξοπλισμό στην Ξάνθη - Αμοιβή δίνει ο Μανούσος Μανουσάκης

Μάλιστα, ο εξοπλισμός βρέθηκε εγκαταλελειμμένος στην περιοχή Κατράμιο, ενώ εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Εμπρός», οι συντελεστές της σειράς έκαναν καταμέτρηση για να δουν αν και τι μπορεί να λείπει.

Το πιθανότερο σενάριο είναι οι δράστες να ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το βαν, το οποίο εκλάπη τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/7), για παράνομη διακίνηση μεταναστών, γι’ αυτό και εγκατέλειψαν τον εξοπλισμό. 

Από πλευράς της η Ασφάλεια Ξάνθης μελετά προσεκτικά το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του ξενοδοχείου στο πάρκινγκ του οποίου βρισκόταν σταθμευμένο το βαν αφού εκεί διακρίνονται οι δράστες μέσα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο να κοιτούν προς την κατεύθυνση του οχήματος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA