Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Sylvester Stallone αναζητά δικαιοσύνη στη νέα ταινία της Amazon «Samaritan», σύμφωνα με το People. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στον ομώνυμο ρόλο είναι ένας διαφορετικός σούπερ ήρωας που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και πολλά χρόνια, όταν έπεσε «νεκρός» από τον μεγαλύτερο εχθρό του, τον Nemesis σε μια αποθήκη.

Διαβάστε ακόμη: Netflix: Στον «αέρα» το τρέιλερ της ταινίας Pinocchio του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Σύμφωνα με την σύνοψη της ταινίας «κάποιοι στην πόλη, όπως ο 13χρονος Σαμ, έχουν την ελπίδα ότι είναι ακόμα ζωντανός και μάλιστα υποψιάζεται ότι είναι ο γείτονάς του ο οποίος ζει μοναχικά. Με την εγκληματικότητα να αυξάνεται στην πόλη ο Σαμ αναλαμβάνει να πείσει τον γείτονά του κ. Σμιθ να βγει από την κρυψώνα του για να την σώσει από την καταστροφή». Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Σιλβέστερ Σταλόνε, βασίζεται σε graphic novels της Mythos Comics που κυκλοφόρησε το 2014.

Στο πλευρό του Σιλβέστερ Σταλόνε είναι ο Τζάβον Γουόλτον (Javon Walton) μαζί με τους Μάρτιν Σταρ (Martin Starr), Γιόχαν Φίλιπ Άσμπαεκ (Pilou Asbaek), Ντάσα Πολάνκο (Dascha Polancο) και Μοϊσές Άριας (Moises Arias). Η ταινία «Samaritan», σε σκηνοθεσία Τζούλιους Έιβερι (Julius Avery), θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Amazon Prime Video στις 26 Αυγούστου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA