Μενού
  • Α-
  • Α+

Η συνέχεια της σειράς «Σασμός» έρχεται το Φθινόπωρο στις οθόνες μας και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου είδαμε τον «Μαθιό» κατά κόσμον Δημήτρη Λάλο να συλλαμβάνεται λίγο πριν παντρευτεί τη «Βασιλική». Οι ηθοποιοί κάνουν γυρίσματα για τη συνέχεια της σειράς και δίνουν μικρά spoiler για όσα θα δούμε στη συνέχεια. Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Λάλος, ο «Μαθιός», ήταν εκείνος που προχώρησε σε… αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στο σίριαλ.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Ορφέας Αυγουστίδης: Το βίντεο από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Στη φωτογραφία που ανέβασε ποζάρει στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τους Δημήτρη Ήμελλο, Μαρία Τζομπανάκη, Ορφέα Αυγουστίδη, Γιώργο Αμούτζα και Ευγενία Σαμαρά, ενώ μαζί τους, φορώντας το νυφικό της, είναι και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Σε αυτή, οι πρωταγωνιστές φορούν τα ρούχα που φορούσαν στην τελευταία σκηνή, όπου ο Αντώνης Φραγκιαδάκης συλλαμβάνει τον «Μαθιό» ως ύποπτο για τον θάνατο του «Αγγελου», την ώρα που εκείνος κατευθύνεται προς την εκκλησία για να παντρευτεί την αγαπημένη του «Βασιλική».

Η «Βασιλική», ντυμένη νύφη και αφού έχει μάθει τις εξελίξεις σχετικά με τον μέλλοντα σύζυγό της, σπεύδει στο αστυνομικό τμήμα για να τον δει και να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

Εκεί φτάνει και η «Στέλλα» ως δικηγόρος που εν τέλει θα αναλάβει την υπεράσπισή του. Μάλιστα η Ευγενία Σαμαρά ανέβασε και αυτή story στο Instagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA