Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ηλίας Μαμαλάκης προσβλήθηκε από κορονοϊό κι όπως φαίνεται δεν κρατιόταν να βγει από την καραντίνα. Ο γνωστός τηλεσέφ, ωστόσο, δεν τα υπολόγισε σωστά, καθώς όπως φάνηκε από τις αναρτήσεις του στα social media παραμένει θετικός στην Covid-19! Κι αυτό γιατί η πανηγυρική του ανάρτηση για το... φτου ξελευτερία από την καραντίνα, συνοδευόταν από δύο self test, τα οποία ήταν αμφότερα θετικά! 

Η πρώτη γραμμή ήταν κόκκινη και η δεύτερη ήταν πιο ισχνή, αλλά διακρινόταν. Ομως όπως φάνηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης δεν γνώριζε την σωστή ανάγνωση του αποτελέσματος του διαγνωστικού τεστ κι ευτυχώς έσπευσαν οι φίλοι κι ακόλουθοί του στο Facebook να του κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου έτσι ώστε να μην σπάσει την καραντίνα, καθώς ήταν ακόμα θετικός!

«Καραντίνα τέλος. Δυο απανωτά τεστ βγήκαν αρνητικά. Προσοχή τώρα μάσκα. Πλύσιμο χεράκια. Και μπόλικο οινόπνευμα στα χέρια και το πρόσωπο. Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση που έπιασαν. Περισσότερες ευχές πήρα τώρα παρά στην γιορτή μου πράγμα που θεωρώ ιδιαίτερα συμπαντικούς. Συνεχίζω λοιπόν πιο προσεκτικά και με μεγάλη δίψα. Ευχαριστώ και πάλι» έγραψε στο facebook ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Χαρακτηριστική είναι η απάντησή του σε μια φίλη που του επισήμανε το λάθος του: «Μου το εξήγησαν Κική μου.. Εγώ άσχετος... Επειδή πριν η δεύτερη γραμμή ήταν κατάμαυρη, νόμισα ότι τώρα που είναι αχνή πήγαν όλα καλά. Μόνο γραφείο πάω μοναχός και εκεί χωρίς καμία επαφή. Καταλαβαίνεις την μοναξιά μου. Η Ντορίτα με τα εγγόνια στο Γαλαξίδι. Θα πήγαινα κι εγώ αλλά ο covid είχε άλλη γνώμη»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA