Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου επιστρέφει στο Open για δεύτερη σεζόν η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με την Μπέττυ Μαγγίρα και η ίδια μαζί με την ομάδα της ετοίμασαν ένα απολαυστικό τρέιλερ όπου βλέπουμε την παρουσιάστρια σε ρόλο μαφιόζας που επιλέγει τα μέλη της συμμορίας της. 

Διαβάστε ακόμη: Απόστολος Γκλέτσος στο ανανεωμένo ΟPEN, κλείδωσε η επιστροφή Σεργουλόπουλου στη μικρή οθόνη

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύπτει ένα ένα τα πρόσωπα των φετινών συνεργατών της, βγάζοντας τις κουκούλες που έχουν στα κεφάλια τους και εκτός από τους περσινούς Μαρία Αντωνά, Δημήτρη Μακαλιά, Δημήτρη Σαράντο και Αθηνά Αφαλίδου, μας συστήνει και τους νέους συνεργάτες της, Παναγιώτη Χατζηδάκη και Νίκο Καρβέλα.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, ανέβασε το τρέιλερ της εκπομπής στο προφίλ της στο Instagram και έγραψε: «Η συμμορία επιστρέφει ανανεωμένη και … ενισχυμένη! Ετοιμαστείτε! 29/8 ερχόμαστε!», ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τα τέλη του μήνα οπότε και θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του Open.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA