Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πονούσα σε σημεία που πραγματικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Όπως και μάλλον θα πρέπει να το κόψετε αυτό, αλλά τράβηξα έναν μυ στον πρωκτό μου. Δεν ήξερα ότι αυτό ήταν δυνατό»! Η παραπάνω δήλωση ανήκει στην εντυπωσιακή ηθοποιό Jameela Jamil η οποία μίλησε στο Entertainment Tonight για την πρόσφατη πρεμιέρα της σειράς του Disney+ She-Hulk και μετά από αυτή τη δήλωση έκπληξη είπε γελώντας πως «και μόλις ένιωσα την καρδιά του μάνατζέρ μου δίπλα μου να σταματά»!https://www.instagram.com/p/CeoW3LWF3BI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν ξέρω πόσα από αυτά θα φτάσουν ποτέ στη μεγάλη οθόνη, γιατί το CGI είναι τρελό», παραδέχτηκε, όπως αναφέρει το nypost.com και πρόσθεσε: «αλλά έπρεπε να κάνω όλες τις επικίνδυνες σκηνές σχεδόν μόνη μου! Και ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ, γιατί είμαι απολύτως κολλημένη στον καναπέ. Είμαι απλά ένα τσουβάλι με αφέλειες».

https://www.instagram.com/p/ChUyolprLTv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Jameela Jamil γυρίζει χωρίς κασκαντέρ της δύσκολες και επικίνδυνες σκηνές της σειράς She-Hulk στην οποία υποδύεται την Titania και όπως η ίδια είπε ότι ο ρόλος της απαιτούσε να μάθει jiu jitsu και kung fu για να παλεύει στον αέρα!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA