Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε μέσω Skype την Τετάρτη (31/8) στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το «My Style Rocks», αλλά και για το GNTM και τη Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής κριτικής επιτροπής. 

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Αφησε για λίγο το GNTM και απόλαυσε τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της

Όσον αφορά το «My Style Rocks», στο οποίο έχει γραφτεί ότι θα συμμετέχει και πάλι ως μέλος στην κριτική επιτροπή, o Λάκης Γαβαλάς δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, αλλά περιορίστηκε στο να πει ότι «δεν έχω καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει».

Στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα τον ρώτησε για τη Σοφία Χατζηπαντελή και εκείνος απάντησε:

«Έληξε το θέμα. Δεν ξέρω αν έχει άλλα γυρίσματα. Το γκελ το έκαναν. Αντί να μιλάμε για έναν υπέροχο Καράβα και έναν Τάσο Σοφρωνίου που έχουν κάνει καριέρες, μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN. Μα το CNN μπορεί αύριο να βγάλει το επόμενο phenomenal πράγμα. Άκουσα τη Βίκυ Καγιά και καταρχήν την ευχαριστώ για τα καλά της λόγια και που είναι ψύχραιμη. Δεν είμαι καυστικός, είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μεταλαμπαδεύσει αυτά που έχει μάθει και μαθαίνει καθημερινά. Δεν μου λέει τίποτα ούτε η φούστα στο αγόρι ούτε τα φρύδια στο κορίτσι. Αλλά, όταν έχεις μία θέση και μέσα από αυτή επιδιώκεις να κάνει ομοίους και όταν έχεις ένα Instagram ανοιχτό και το βλέπει κάποιος, θα πρέπει να το κρίνει».

Ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε ότι «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι εξτραβαγκάντ, αλλά δεν πουλάω αυτό. Εγώ πουλάω ένα εμπόρευμα, το βάζω στη βιτρίνα, το διαλέγουν και το παίρνουν. Δεν πουλάω τον εαυτό μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA