Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της στη συχνότητα του Mega με την πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια αλλαγή στο λουκ της, όπως αποκάλυψε μέσα από το προφίλ της στο Instagram και μάλιστα, διατύπωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της την πρόκληση για τη φετινή σεζόν. Η Ελεονώρα Μελέτη πείραξε λίγο το χρώμα των μαλλιών της, διατηρώντας, όμως, το καρέ που είχε υιοθετήσει ήδη από τα μέσα περίπου της περσινής σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ελεονώρα Μελέτη: Αντάλλαξαν διαδικτυακές ευχές λίγο πριν από τις πρεμιέρες τους

«Δευτέρα ξεκινάμε! Και το μαλλί έτοιμο, κορίτσια! Κούρεμα δεν αλλάζουμε! Το πόσο έχω βολευτεί το καρέ δεν φαντάζεστε! Βολικό γρήγορο, θηλυκό, δυναμικό και με προοπτική για αλλαγές στο χτένισμα! Το χρώμα, ωστόσο, το σκοτεινιάσαμε λίγο κόντρα στους κανόνες της TV! Ως φυσική ξανθιά (ό,τι και αν συνεπάγεται υπολογίζοντας κάτι κακόβουλα ανεκδοτάκια), το καλοκαίρι το μαλλί μου άνοιξε πολύ. Το ισορροπήσαμε, λοιπόν, με ένα light ombre αφαιρώντας το παραπάνω ξανθό!

https://www.instagram.com/p/Ch7aGPnM9vV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ρίζα φυσική εδώ και μήνες (αντιστοιχεί σε ένα 6,5 ξανθό μεσαίο για όσες θέλετε και κωδικούς). Ο κουμπάρος στη φωτό ο γνωστός Πάνος Καλλίτσης.. Η πρόκληση για φέτος θα είναι να τελειώσω τη σεζόν με το ίδιο μαλλί. Θα τα καταφέρω;», έγραψε η ανανεωμένη Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της, η οποία στις φωτογραφίες της ποζάρει αρετουσάριστη, μένοντας πιστή σε αυτό που έχει δεσμευτεί να κάνει μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA