Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε η Αριελ Κωνσταντινίδη, με τη γνωστή ηθοποιό να αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στους λόγους που απέχει εδώ και 13 χρόνια από τη μικρή οθόνη αλλά και για τις σχέσεις της με τη θρυλική Αλίκη Βουγιουκλάκη. Συγκεκριμένα, η Αριελ Κωνσταντινίδη εξομολογήθηκε πως «μετά τη 'Μαρία την άσχημη' και την τόσο μεγάλη επιτυχία ήρθα αντιμέτωπη με πάρα πολλά δικά μου διλήμματα και αμφιταλαντεύτηκα για το πως θέλω να συνεχίσω οπότε απομακρύνθηκα εντελώς. Αρχισα ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτό με έφερε σε απόσταση από τη δουλειά. Μου ήταν πάρα πολύ χρήσιμο, ήταν θέμα επιβίωσης και έτσι έχω να κάνω τηλεόραση 13 χρόνια».

Οσον αφορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Αριελ Κωνσταντινίδη θυμάται: «Ηταν εκρηκτική σαν άνθρωπος. Υπέροχη οικοδέσποινα, εκθαμβωτική με μια σαγήνη απαράμιλλη. Ηταν υπέροχη αλλά ήταν και μια έκρηξη, ένα ηφαίστειο που δεν ήθελες να είσαι παρών στις εκρήξεις και στον θυμό της». «Η Αλίκη στις πρόβες δεν ήταν η Αλίκη στις παραστάσεις. Επηρεαζόταν πάρα πολύ από το κοινό το οποίο και αλλοίωνε τη δυνατότητά της ως ηθοποιός. Στις πρόβες όμως ήταν εκπληκτική ηθοποιός» συμπλήρωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA