Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το πρωί του Σαββάτου (3/9) η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και πάλι» μέσα από τη συχνότητα του Mega, έχοντας στο πλευρό της για ακόμα μία χρονιά τους Παύλο Σταματόπουλο, Ελένη Βουλγαράκη και Νίκο Συρίγο, ενώ στην παρέα τους υποδέχτηκε και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Διαβάστε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά για την απώλεια της μητέρας της - «Ήταν μεγάλο το σοκ αλλά ακούω τη φωνή της»

«Καλή χρονιά, ρε παιδιά θα πω. Καλημέρα σας, καλώς ήρθατε στο σπίτι μας. Μπήκαμε από την είσοδο γιατί έτσι κάναμε και πέρσι για να μην χαλάσει το γούρι. Καλώς ήρθατε στο πλατό μας, μπορεί να φαίνεται ίδιο αλλά δεν είναι ακριβώς. Έχουμε μετακομίσει και θα δείτε σε λίγο καιρό πώς θα ανοιχτούμε κι άλλο άσε λίγο καιρό», είπε στην έναρξη της εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Στη συνέχεια καλωσόρισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου λέγοντας: «Έχουμε νέο μέλος στην παρέα, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που θα είναι μαζί μας», ενώ την παράσταση έκλεψε η εντυπωσιακή ανθοδέσμη που έστειλε ο παραγωγός της εκπομπής, Νίκος Κοκλώνης, συνοδευόμενη από τις ευχές του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Δεν μου έχουν στείλει ωραιότερο πράγμα ποτέ», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της που γύρισαν στην εκπομπή, λέγοντας: «Αχ τι ωραία που γυρίσαμε! Πάρα πολύ χαίρομαι! Μου λείψατε όλοι», προτού περάσει στη θεματολογία της πρώτης εκπομπής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA