Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια διαφορετική έναρξη επεφύλασσε στους τηλεθεατές το πρωί της Δευτέρας (5/9) η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της στην πρεμιέρα του «Happy Day» για τη φετινή σεζόν, ξεκινώντας από τον εξωτερικό χώρο των στούντιο της εκπομπής. Φορώντας ένα πλατύ χαμόγελο και κρατώντας μπαλόνια στο χέρι η Σταματίνα Τσιμτσιλή στεκόμενη όρθια στη θέση του συνοδηγού σε τζιπ έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό, ενώ από πίσω ακολουθούσαν οι συνεργάτες της, Δημήτρης Παπανώτας μαζί με τα σκυλιά του, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς πάνω σε μηχανή.

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Πρεμιέρα για το «Mega Καλημέρα» - Όσα είπε στην έναρξη και το καλωσόρισμα στην Άννα Ζηρδέλη

«Να πω μία γλυκιά καλημέρα; Να πω ότι μας λείψατε; Να πω ότι το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι, σηκώθηκα με ένα τεράστιο χαμόγελο και είπα ότι γυρνάω σε αυτή τη συνήθεια που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια και παίρνω τη θετική ενέργεια από εσάς, σας τη δίνουμε απλόχερα και ξυπνάμε πάρα πολύ όμορφα; Το Happy Day είναι εδώ, ξεκινήσαμε πανηγυρικά.

Η αλήθεια είναι ότι όπως φύγαμε, με αυτή τη διάθεση φύγαμε, έτσι και γυρίσαμε σε εσάς. Και επειδή προμηνύεται ένας δύσκολος χειμώνας, με πάρα πολλά ζητήματα να μας απασχολούν, το Happy Day είναι η μόνη λύση. Ξεκινάμε όμορφα και θετικά. Έχω λίγο την αγωνία της πρεμιέρας, έχω και λίγο την αδρεναλίνη που ανέβηκε στα ύψη με αυτή την έναρξη.

Θέλω να σας πω ότι δεν το είχαμε κάνει σχεδόν ούτε πρόβα. Θέλουμε να τα κάνουμε όλα αυθόρμητα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν μπήκε στο πλατό και στη συνέχεια υποδέχτηκε τους συνεργάτες της   

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA