Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήδη από πριν το καλοκαίρι η φημολογία για το Survivor All Star που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ έχει πάρει φωτιά με ορισμένα δημοσιεύματα να λένε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι και άλλα να υποστηρίζουν πως ο νικητής του πρώτου Survivor έχει αρνηθεί να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης παρά τα «τρελά» λεφτά που του έχουν προσφερθεί. 

Διαβάστε ακόμη: Πρεμιέρα για τη Super Κατερίνα - Το on air «παράπονο» της Καινούργιου και η χάρη που ζήτησε από τον Γκουντάρα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε τη Δευτέρα (5/9) στην «Super Κατερίνα» και είπε ξεκάθαρα πως δεν έχει κάνει καμία συνάντηση με την παραγωγή, λέγοντας - μεταξύ άλλων - ότι δεν είναι και τόσο απαραίτητος στο όλο project.

«Εγώ δεν είμαι ένας παίκτης του Survivor. Είμαι ένας αθλητής, ο οποίος συμμετείχε σε ένα project που λέγεται Survivor. Δεν υπάρχουν παίκτες του Survivor, γιατί πολύ απλά το Survivor εκτός του ότι διαφοροποιείται χρόνο με τον χρόνο, δεν είναι μια ιδιότητα», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος χωρίς να κρύψει πως την πρώτη διετία μετά το Survivor είχε δεχτεί πολύ αυστηρή κριτική όταν είχε ασχοληθεί με την υποκριτική.

Όσον αφορά τα ραντεβού που γράφτηκε ότι έχει κάνει με άτομα της παραγωγής του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε:

«Είχε γίνει πριν τρία χρόνια μια συζήτηση τηλεφωνική με την παραγωγή για παρουσίαση και κάποια στιγμή σταμάτησε κιόλας γιατί ήταν η χρονιά που ανέλαβε ο Γιώργος Λιανός. Δεν συζητήθηκε ποτέ το ενδεχόμενο να μπω ως παίκτης. Τον Ατζούν έχω να τον δω από τον τελικό μας το 2017. Δεν είχαμε ποτέ πολλές σχέσεις, άρα δεν ισχύει κάτι». 

Μάλιστα, αυτοσαρκαζόμενος και για να μη δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις, κοίταξε στη συνέχεια την κάμερα και είπε: «Ό,τι έχει γραφτεί για εμένα και το Survivor δεν ισχύει, δεν ξέρω κάτι εγώ. Δεν υπάρχει συνάντηση. Αν οι άνθρωποι σκέφτονται κάτι, δεν το ξέρω. Δεν υπάρχει συνάντηση… ακόμα».

Τέλος, τόνισε πως «Δεν είμαι απαραίτητος σε ένα project που μπορεί να λέγεται Survivor, αλλά να έχει περισσότερο ένα κομμάτι που δεν είναι τόσο αγωνιστικό. Είδαμε ότι έχει διαφοροποιηθεί, κάτι το οποίο εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω».

Σε ερώτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη εάν θα συμμετείχε σε έναν κύκλο που θα επικεντρωνόταν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι τόσο στο ριάλιτι, όπως έγινε με τον τελευταίο κύκλο, πάλι ο Ντάνος ήταν επιφυλακτικός, λέγοντας πως «Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Αν το δούμε σαν μία δουλειά μπορεί και να μην το κάνω, γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλες δουλειές εκτός από το Survivor». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA