Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τριαντάφυλλος ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor που είχε προβληθεί την άνοιξη του 2021 και είναι ένα από τα ονόματα που φέρονται να έχουν δεχτεί πρόταση για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και να λάβει συμμετοχή στο Survivor All Star. Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα την Τρίτη (6/9) ο Τριαντάφυλλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αν και προς το παρόν είπε ότι το βρίσκει απίθανο.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Επιστρέφει στο Star - Στις 19 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα

«Κάνω πολύ σκληρή προπόνηση, αλλά όχι για το Survivor All Star. Έχουμε μιλήσει, αλλά δεν τα έχουμε βρει. Εάν τα βρούμε και εάν κάτι γίνει, θα δω. Βέβαια είναι δύσκολο να φύγω λόγω του παιδιού, λόγω της οικογένειας. Ποτέ δεν λέω ποτέ. Εννοείται ότι παίζει ρόλο το οικονομικό», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

Στην πορτεία αναφέρθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο λέγοντας πως «Ο Ντάνος έχει γράψει ιστορία στο Survivor», ενώ σε ερώτηση εάν θα παρουσίαζε το Survivor, ο Τριαντάφυλλος ήταν ξεκάθαρος:

«Δεν θα πήγαινα να πάρω τη θέση του Γιωργάρα, γιατί τον αγαπώ πολύ και είναι πολύ καλός. Θα πήγαινα όπως ήταν τότε ο Γιώργος με τον Σάκη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA