Μενού
  • Α-
  • Α+

Διάχυτη είναι η ανησυχία στη Βρετανία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ που βρίσκεται στο κάστρο Μπαλμόραλ μαζί με συγγενείς της. Η πορεία της υγείας της επηρεάζει τις εξελίξεις σε μία από τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix, το «The Crown», με την παραγωγή να έχει ήδη προνοήσει τι θα γίνει σε περίπτωση θανάτου.  

Διαβάστε ακόμη: Δανάη Μπάρκα: Πήρε on camera τηλέφωνο τη Φαίη Σκορδά - «Πάτε καλά;»

Σύμφωνα με το nypost.com, το Netflix έχει βρει την λύση σε περίπτωση που η βασίλισσα Ελισάβετ πεθάνει και θα γυρίσει επεισόδια τα οποία σχετίζονται με την αληθινή επιχείρηση «Γέφυρα του Λονδίνου» δηλαδή του σχεδίου που περιγράφει τα πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν σε περίπτωση που πεθάνει. «Έχουμε τη δική μας εκδοχή της Γέφυρας του Λονδίνου. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι», δήλωσε σχετική πηγή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA