Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζεται να επιστρέψει για τέταρτη σεζόν στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και την Παρασκευή (9/9) κυκλοφόρησε το «βουκολικό» τρέιλερ για την εκπομπή. Σε αυτό βλέπουμε τον παρουσιαστή, τη Ματίνα Νικολάου και τα μέλη του συγκροτήματος Alcatrash να είναι όλοι ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές, αφού όπως αναφέρει το τρέιλερ «Το Καλό Μεσημεράκι είναι παράδοση». Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί για το γεγονός ότι η εκπομπή θα καθυστερήσει φέτος να κάνει πρεμιέρα, τουλάχιστον συγκριτικά με τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές σε πρωινή και μεσημεριανή ζώνη των άλλων καναλιών που ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα. 

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: Η τούρτα - υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά του, η ηλικία και το μήνυμα που έστειλε

Η εκπομπή θα προβάλλεται και φέτος καθημερινά, ενώ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 14.50, δηλαδή ένα δεκάλεπτο νωρίτερα από την περσινή ώρα έναρξης, όπως μαρτυρά ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου μέσα από τον απολαυστικό τους διάλογο στο τρέιλερ της εκπομπής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA