Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η τηλεοπτική «Ιουλία» από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» μίλησε την Παρασκευή (9/9) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη στάση ζωής της, την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, τη συνεργασία της με τον Πάολο Σορεντίνο, τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της «Γης της Ελιάς», αλλά και γιατί κατέβασε τόπλες φωτογραφία της από το προφίλ της στο Instagram τον Αύγουστο ύστερα από αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε. «Είναι φιλοσοφία της ζωής μου να μην τα παρατάω. Το "θέλω" σου πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε δυσκολία», είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Διαβάστε ακόμη: Δανάη Μπάρκα: Πήρε on camera τηλέφωνο τη Φαίη Σκορδά - «Πάτε καλά;»

Συμπλήρωσε δε πως «Μου επιτρέπω το πένθος και ότι θα κάτσω σπίτι μου να κλαίω, να μη σηκωθώ από το κρεβάτι, να μη φτιάξω τα μαλλιά μου, αλλά ξέρω ποτέ αυτό τελειώνει, μετά από μια δυο τρεις μέρες. Ζω το συναίσθημα μου και επιτρέπω το ίδιο και στους άλλους». Η ίδια παραδέχτηκε πως από πάντα ήθελε να γίνει ηθοποιός. «Εξαρχής προοριζόμουν για να γίνω ηθοποιός, δεν έγιναν τυχαία. Όλα οδήγησαν σε αυτό, ήρθε στη ζωή μου τη σωστή στιγμή, αν και ήθελα να γίνω διπλωμάτης από πολύ μικρή ηλικία». Δεν έκρυψε πως το 2017 σκέφτηκε να τα παρατήσει, αλλά τότε ήταν που προέκυψε η συνεργασία της με τον Πάολο Σορεντίνο. 

«Το 2017 επέστρεφα από την Κωνσταντινούπολη και είχα περάσει πολύ άσχημα τον τελευταίο ένα χρόνο εκεί πέρα, δεν είχα δουλειά, ήμουν κλεισμένη σπίτι έξι μήνες και είχα προφανώς κατάθλιψη. Έκλαψα και μετά με πήρε ο Πάολο Σορεντίνο να πάω να δουλέψω μαζί του», ανέφερε η ηθοποιός, εξηγώντας και πώς προέκυψε η πρόταση για συνεργασία: «Με πήρε η ατζέντισσά μου τα μεσάνυχτα να μου πει ότι θέλει ο Πάολο Σορεντίνο να συνεργαστούμε και της έκλεισα το τηλέφωνο. Βγήκα έξω από το κτίριο και άρχισα να τρέχω στο δρόμο και φώναζα ότι με επιβεβαίωσε και ότι πήρα την δουλειά. Ο κόσμος γέλαγε».

Παραδέχτηκε πως «Μερικές στιγμές νιώθω την Ιταλία περισσότερο σπίτι μου από ότι την Ελλάδα. Είμαι περήφανη που είμαι Μανιάτισσα», ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είπε «ναι» στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». «Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένα παιδί που εκπέμπει φως και ενέργεια και θετικότητα και δεν θες να μην συνεργαστείς μαζί του. Λίγο μετά να δεις στο Ίντερνετ, βλέπεις ότι κάνει και πολύ ωραίες δουλειές. Η Ιουλία θα χωρίσει με τον Γιώργη και περιμένουμε να δούμε τι είναι ο Στάθης για εκείνη και αν μπορούν να είναι ξανά μαζί», είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου. 

Τέλος, όσον αφορά την τόπλες φωτογραφία μπροστά σε έναν καθρέφτη που η ίδια είχε ανεβάσει στο Instagram, στην πορεία κατέβασε επειδή δέχτηκε ένα αρνητικό σχόλιο που την επηρέασε, αλλά τελικά ανέβασε ξανά, η Αντιγόνη Κουλουκάκου εξήγησε: «Μου ήρθε ένα μήνυμα από έναν άγνωστο και με προσέβαλε πολύ και στεναχωρήθηκα. Μου μίλησε πολύ άσχημα. Με άγγιξε. Μετά θύμωσα γιατί είπα "δεν είσαι εσύ αυτό". Εσύ το έχεις δουλέψει αυτό και δεν μπορεί να σε αγγίξει γιατί αυτή η φωτογραφία. Δεν αντιπροσωπεύεις αυτό που λέει εκείνος. Έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις, το κορμί είναι δικό σου, το βρακί είναι δικό σου και ό,τι βρίσκεται μέσα στο βρακί είναι δικό σου στο τέλος της ημέρας, οπότε ποιος νομίζει ότι είναι; Για αυτό μετά την ανέβασα ξανά. Αντικειμενικά δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος για εμένα»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA