Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Netflix διέκοψε προσωρινά τα γυρίσματα της σειράς The Crown μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ανακοίνωσε η πλατφόρμα. Η επιτυχημένη σειρά παρουσιάζει τη ζωή της βασίλισσας και το δύσκολο έργο της να καθοδηγεί τη διασημότερη βασιλική οικογένεια του κόσμου επί πολλές δεκαετίες, περιλαμβανομένων των σκανδάλων, των πολιτικών κρίσεων και της σχέσης της με τον σύζυγό της Φίλιππο. Αυτήν την εποχή γυρίζονταν τα επεισόδια της έκτης σεζόν.

«Σε ένδειξη σεβασμού, τα γυρίσματα της σειράς The Crown αναβάλλονται για σήμερα (σσ: χθες, Παρασκευή)», είπε ένας εκπρόσωπος της πλατφόρμας. Δεν θα γίνουν επίσης γυρίσματα την ημέρα της κηδείας της βασίλισσας. Η σειρά, που έχει κερδίσει πολλά βραβεία Έμι, άρχισε να αφηγείται την ιστορία από τον γάμο της Ελισάβετ με τον Φίλιππο, το 1947.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με δημοσίευμα της nypost.com, το Netflix έχει βρει τη λύση για τη συνέχεια της σειράς και θα γυρίσει επεισόδια τα οποία σχετίζονται με την αληθινή επιχείρηση «Γέφυρα του Λονδίνου» δηλαδή του σχεδίου που περιγράφει τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται αυτές τις ημέρες. «Έχουμε τη δική μας εκδοχή της Γέφυρας του Λονδίνου. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι», δήλωσε σχετική πηγή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA