Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha ποιο θα είναι το όνομα που θα δώσει στον γιο του αλλά μίλησε και για τα γυρίσματα του Master Chef, σχολιάζοντας όμως και το σενάριο για ένα «Master Chef All Star». «Το ότι έγινα πατέρας είναι το μεγαλύτερο δημιούργημα που έχω κάνει μέχρι τώρα. Πρέπει να γίνει η βάπτιση σίγουρα ενώ για τον γάμο είναι λίγο τυπικό το θέμα, θα το δούμε… Το όνομα που θα πάρει το παιδί θα είναι Κωνσταντίνος», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Αναφέρθηκε, όμως, και στο νέο κύκλο του MasterChef, λέγοντας: «Για το MasterChef έχουμε ήδη ξεκινήσει τα ραντεβού για το πώς θα δυσκολέψουμε φέτος τους παίκτες και περιμένουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα». Σχετικά με το αν θα υπάρξει MasterChef με παίκτες από άλλες χρονιές, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε: «Ένα All Star Master Chef θα είχε τρομερό ενδιαφέρον και έχει ψιλοσυζητηθεί κάποια στιγμή κάτι τέτοιο». Πρόσθεσε, πάντως, πως δεν ξέρει πού έχει καταλήξει το Star, γιατί την τελική απόφαση θα τη λάβει το κανάλι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA