Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα το ανανεωμένο GNTM στο STAR και ήδη από τα trailers που έχουν κυκλοφορήσει έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση για όλα όσα θα δούμε στον 5ο κύκλο του διαγωνισμού μόδας. To trailer «φωτιά» δίνει μια δυνατή γεύση από όσα θα απολαύσουμε μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα, τη guest κριτή στις audition Σοφία Χατζηπαντελή, τη hostess Έλενα Γαλύφα, τη model instructor Mary Vitinaros, τον νέο coach Χρήστο Μπίρμπα και φυσικά τα κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Αγχωμένη στην πρεμιέρα του «Πρωινού μας» στον ΣΚΑΪ - «Μου λείψατε»

Στο trailer εμφανίζονται πολλές νεαρές κοπέλες που θέλουν να κατακτήσουν τις πασαρέλες, ωστόσο βλέπουμε και μία διαγωνιζόμενη η οποία αναφέρει ότι είναι 79 ετών, ότι πάει σχολείο και ότι το βράδυ δουλεύει σε απορριμματοφόρο. Μάλιστα στο trailer δεν βλέπουμε το πρόσωπό της, μόνο ότι είναι ντυμένη στα λευκά, ενώ η Βίκυ Καγιά ακούγεται να λέει «σαν εσένα δεν υπάρχει άλλη» και τη βλέπουμε να συγκινείται. 

Αισθητική, πασαρέλα, πόζες, ομορφιά, στυλ, δοκιμασίες, ανατροπές, κριτική, κομψότητα, φακός, λήψεις, φώτα, αγωνία, χρώμα, λάμψη, προσωπικότητα, κορυφή, αλήθεια είναι μερικά από όσα θα δώσει φέτος το GNTM! Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η guest κριτής Σοφία Χατζηπαντελή, ολοκλήρωσαν τη διαδικασία των audition, αναζητώντας  εκείνες που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ και διάθεση να εξελιχθούν.  Η Έλενα Γαλύφα, ως hostess, ήταν εκείνη, που υποδέχθηκε τις υποψήφιες, λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA