Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Φαίη Σκορδά έκανε σήμερα, Δευτέρα (12/9) πρεμιέρα στη νέα της τηλεοπτική στέγη, στον ΣΚΑΪ, με την εκπομπή το «Πρωινό μας» και στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος πήγε απροειδοποίητα κρατώντας μία τεράστια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα που χάρισε στην παρουσιάστρια. «Καλωσήρθατε στο σπίτι μας. Αυτό είναι για όλα τα χρόνια που έχεις κάνει συμβόλαιο στο κανάλι. Είμαι από πολύ νωρίς ξύπνιος να δω την πρεμιέρούλα σου» είπε αρχικά στην παρουσιάστρια και την καλωσόρισε στον ΣΚΑΪ. «Τι τον νοιάζει τον κόσμο τα λάθη; Δεν υπάρχουν λάθη στην τηλεόραση. Χαρήκαμε πάρα πολύ που ήρθατε γιατί τα Μελίσσια είναι λίγο Λουξεμβούργο, είναι μόνα τους, τώρα ήρθατε εσείς, θα γελάμε» της είπε και στη συνέχεια έκλεισαν μαζί την πρώτη ημέρα της νέας εκπομπής.

Διαβάστε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή – Κατερίνα Καινούργιου: Ελυσαν on air την παρεξήγησή τους

Αγχωμένη η Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της

Νωρίτερα η Φαίη Σκορδά είχε κάνει την έναρξη της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ και ήταν φανερά αγχωμένη. «Είκοσι χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ, το ξέρετε. Αυτή η πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική για εμένα. Μου λείψατε, ευχαριστώ όσους βρίσκoνται εδώ. Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό» πρόσθεσε. Και κατέληξε: «Ήταν μικρό το διάστημα της προετοιμασίας, αυτή η αλλαγή για μένα σε έναν καινούργιο σταθμό και γι’ αυτό το λόγο θέλω να με βοηθήσετε και να καταλάβετε ότι σίγουρα θα διορθώσουμε πράγματα, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA