Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 14.50 στον ΣΚΑΪ και μάλιστα, πριν λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει και το τρέιλερ της εκπομπής με αέρα βουκολικής ταινίας. Ωστόσο, δεδομένου ότι την ίδια ημέρα στη 1 το μεσημέρι θα προβληθεί live από τον σταθμό η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μεταφερθεί η πρεμιέρα της εκπομπής ακριβώς μία ημέρα μετά, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιανός - All Star Survivor: «Μια φορά ζορίστηκα που με ρώτησαν για την παρουσίασή του - Λίγο άκυρο»

Λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε ότι μεταφέρεται η πρεμιέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει με το δικό του χιουμοριστικό τρόπο την αλλαγή μέσα από ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, στην οποία έγραψε «Όταν προσπαθείς να δεις την πρεμιέρα σου» και ανεβάζοντας φωτογραφίες όπου ο παρουσιαστής έχει πάρει το ανάλογο ύφος. 

https://www.instagram.com/p/CifOIMeM1I7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA