Μενού
  • Α-
  • Α+

Ηχηρό όχι από την Paris Hilton στο Netflix, καθώς δεν ενδιαφέρεται να ενταχθεί η ιστορία και η περιπέτεια που βίωσε με τη ληστεία στο σπίτι της, στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Real Bling Ring: Hollywood Heist». «Δεν ενδιαφέρεται να το ξαναζήσει μετά από τόσα χρόνια. Δεν πρόκειται να δώσει την έγκρισή της, ώστε να συμπεριληφθεί η ιστορία της στη σειρά ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η πλατφόρμα με θέμα την κλοπή αντικειμένων μεγάλης αξίας» αναφέρει πηγή που επικαλείται το Page Six. Το 2013, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια ταινία με τίτλο «The Bling Ring», η Πάρις Χίλτον είχε επιτρέψει σε ένα συνεργείο να την κινηματογραφήσει μέσα στο σπίτι της και δέχτηκε να συμμετάσχει στην ταινία, μόνο και μόνο, γιατί τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει η Σοφία Κόπολα.

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Το body shaming στην Christina Aguilera έφερε unfollow - «Ποτέ δεν θα ντρόπιαζα κανέναν»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σχεδόν 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας και ύστερα από τη διάρρηξη του σπιτιού της, η κληρονόμος δείχνει να θέλει να αφήσει αυτό το κομμάτι της ζωής της στο παρελθόν. Υπενθυμίζεται ότι σε εκείνη τη ληστεία οι διαρρήκτες είχαν αποσπάσει κοσμήματα αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων κειμηλίων που υπήρχαν στην οικογένεια Χίλτον για γενιές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA