Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στο "Στούντιο 4” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για την προσωπική κι επαγγελματική της πορείας.

Μιλώντας για την επαγγελματική της πορεία η Πέγκυ Σταθακοπούλου σημείωσε: «Ανεξάρτητα από την έμφυτη συστολή που είχα όταν ξεκινούσα σαν παιδί πάντα έβαζα τους όρους μου με έναν τρόπο. Αντίστοιχους με αυτό που ήμουν κάθε φορά και που άντεχα. Δεν αισθάνομαι ποτέ ότι μέσα σε αυτή τη δουλειά και στη ζωή μου υπέκυψα σε καταστάσεις που δεν άντεχα. Σαφώς πιέστηκα πολλές φορές, βρήκα δυσκολίες και διλήμματα. Δεν αισθάνομαι ότι έπαιξα με όρους που δεν ήταν δικοί μου. Ίσως για αυτό δεν έχω παράπονα για το πως προχώρησε η καριέρα μου. Υπάρχουν φορές που λέω αχ αυτός ο όρος σου ξέφυγε. Η αλήθεια είναι ότι αυτά που έκανα τα έκανα με έναν τρόπο πολύ συνειδητό. Τα όχι ήταν συνειδητά, τα ναι ήταν συνειδητά. Η προσπάθεια που έκανα σαν ηθοποιός με τον εαυτό μου ήταν πολλή. Επομένως, νομίζω ότι πάντα πήγαινα με τους όρους μου»

«Τα πρώτα χρόνια στη δουλειά ήταν τρομακτικά γιατί ήμουν παιδί και γιατί ήταν μια κατάσταση που προσπαθούσα κι εγώ να βρω το πάτημα μου ώσπου κατάλαβα νωρίς πως δεν έχω κάτι να κρύβω, ή ταυτόχρονα να διαφημίζω και να επενδύω σε αυτό σε προσωπικό επίπεδο ώστε να μου επιστραφεί στην καριέρα μου. Επίσης, έχω έναν δικό μου προσωπικό τρόπο που αυτό που δεν θέλω να κάνω δεν θα το κάνω κι αυτό που με ενοχλεί θα το πω και θα το ξεκαθαρίσουμε” υπογράμμισε για το ξεκίνημα της καριέρας της η γνωστή ηθοποιός και συμπλήρωσε: "Κινήθηκα και προχώρησα με βάση αυτό που εγώ ήθελα από αυτόν τον χώρο. Έκανα την καριέρα που εγώ μπόρεσα να κάνω με βάση τον χαρακτήρα που έχω. Στέκομαι με πολλή χαρά κοιτώντας προς τα πίσω, όχι πως δεν θα μπορούσα να έχω κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα». 

Μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της είπε: «Είχα ένα πρόβλημα υγείας που με έκανε επιλεκτική. Έβαλε ένα φρένο. Έμεινα εκτός δουλειάς τότε δύο χρόνια και προσπάθησα να επανατοποθετήσω τα πράγματα και το έκανα. Δεν με ξέχασε η δουλειά. Πάντα όταν απέχεις έχεις την αίσθηση ότι πετιέσαι μακριά από εκεί που εσύ αισθάνεσαι ζεστά και σίγουρα [...] Προσπαθούσα να ζήσω αυτό που μου συμβαίνει. Για εμένα όποτε μένω εκτός του χώρου δουλειάς είναι πολύ λυτρωτικό γιατί εκεί ξαναβρίσκω τον εαυτό μο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA