Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα γυρίσματα της σειράς «Chicago Fire» διακόπηκαν, όταν σημειώθηκε ένοπλη επίθεση κοντά στα πλατό την περασμένη εβδομάδα. Ένας ένοπλος άνδρας πυροβόλησε αρκετές φορές απέναντι από την τοποθεσία γυρισμάτων της σειράς, στη δυτική πλευρά του Σικάγο, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο CWB Chicago.

Η σειρά γυριζόταν στην οδό Μάντισον, στην περιοχή Γουέστ Σάιντ και ο ένοπλος άρχισε να πυροβολεί από την απέναντι γωνία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο δράστης τράπηκε σε φυγή από το σημείο και δεν τραυματίστηκε κανένας ηθοποιός ή μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου.

Σύμφωνα με το THR, τα γυρίσματα σταμάτησαν για μία ημέρα και τα πρωτόκολλα ασφαλείας της σειράς τέθηκαν σε ισχύ αμέσως. Οι αναφορές ότι μια σφαίρα κατέληξε σε εξοπλισμό που ανήκει στην παραγωγή δεν είναι ακριβείς, δήλωσαν πηγές στο THR.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Τετάρτη είναι, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένα από τα αρκετά που έχουν καταγραφεί κοντά σε τοποθεσίες γυρισμάτων στο Σικάγο τους τελευταίους δύο μήνες.

Τον Ιούλιο σταμάτησαν τα γυρίσματα της δραματικής σειράς «FX’s Justified: City Primeval» όταν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών από διερχόμενα οχήματα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, τα γυρίσματα σε διαφορετική τοποθεσία σταμάτησαν, όταν άγνωστος πέταξε, σύμφωνα με την περιγραφή της αστυνομίας «εμπρηστικό μηχανισμό» προς το πλατό. Κανένας ηθοποιός ή μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου δεν τραυματίστηκε στα περιστατικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA