Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Γωγώ Μπρέμπου, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha «Ο παράδεισος των κυριών» βρέθηκε το Σάββατο (17/9) στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» και συζήτησε με τη Ναταλία Γερμανού για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί όταν καλούνται να διαπραγματευτούν σε μια συνεργασία, αλλά στην πορεία της κουβέντας μια ερώτηση της παρουσιάστριας δημιούργησε - προς στιγμή - αμηχανία μεταξύ τους. «Μέχρι το 2012 υπήρχαν συλλογικές συμβάσεις που είχαν υπογραφεί για τους ηθοποιούς με παραγωγούς και θέατρα που εξασφάλιζαν μία μίνιμουμ αμοιβή και από εκεί και πέρα συζητούσε κάποιος πιο γνωστός, είπε αρχικά η Γωγώ Μπρέμπου και συμπλήρωσε:

Διαβάστε ακόμη: Η «μυστική» συμφωνία των καναλιών για την prime time ζώνη και η τριπλή συνεργασία Κανάκη με ΑΝΤ-1

«Από εκεί και πέρα  για κάποια χρόνια οι οικονομικές συνεννοήσεις με τους παραγωγούς ήταν αδιανόητες. Δεν είναι, όμως, αυτό που σε εμποδίζει από το να κάνεις μία δουλειά. Γιατί ο ηθοποιός πρέπει να είναι πάνω στη σκηνή. Αυτό που θες το βράδυ είναι να συναντήσεις το κοινό στο θέατρο να τους πεις μια ιστορία. Αυτό δυσκόλεψε πάρα πολύ και ακόμα δεν έχει μπει στον δρόμο που θα έπρεπε να μπει για τη δική μας χώρα που γέννησε το θέατρο».

Στην πορεία της συζήτησης, η Ναταλία Γερμανού θέλει να κάνει κάποια ερώτηση για την προσωπική της ζωή, αλλά η ηθοποιός έδειξε να μη θέλει να πάει προς τα εκεί η συζήτηση. 

«Πριν περάσουμε στον "Παράδεισο των Κυριών", γιατί εκεί θα πάμε τώρα, έχω το ελεύθερο από σένα, έχω την άδεια σου να κάνω ερώτηση που αφορά την προσωπική σου ζωή ή όχι;», ρώτησε η Ναταλία Γερμανού την Γωγώ Μπρέμπου και εκείνη της απάντησε ότι: «Δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις, αλλά ευχαριστώ πολύ που με ρώτησες».

Με τη σειρά της η παρουσιάστρια της διευκρίνισε πως δεν θα έκανε ποτέ τέτοιους είδους ερώτηση από μόνη της. «Δεν απαντάς. Εντάξει, δεν θα έκανα ποτέ ερώτηση αν δεν σε ρωτούσα γιατί σέβομαι πολύ τους καλεσμένους μου και πάντα ρωτάω. Και σέβομαι πολύ και την προσωπική σου ζωή», είπε η Ναταλία Γερμανού και παρά το γεγονός ότι και οι δύο χαμογελούσαν, η αμηχανία ήταν εμφανής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA