Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη αλλά τελικά δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά και ηττήθηκε με 2-1, μένοντας στο -7 από την κορυφή πλέον, με τη διοίκηση να μην έχει άλλη υπομονή με τον Κάρλος Κορμπεράν και να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή. Αυτή την εξέλιξη δεν άφησε ασχολίαστη ο Άρης Πορτοσάλτε, θέλοντας να «πικάρει» τον Δημήτρη Οικονόμου. 

Διαβάστε ακόμη: Μάρθα Καραγιάννη - «Αισθάνομαι ότι ακολουθώ»: Η συγκινητική ανάρτηση της Μαίρης Χρονοπούλου

«Ο κ. Λεμονής είναι έτοιμος. Στην ίδια κατηγορία πρέπει να μπει και ο Βαλβέρδε» σχολίασε ο Αρης Πορτοσάλτε με τον Δημήτρη Οικονόμου να τον ρωτά από πότε άρχισε να του αρέσει ως προπονητής ο «Sir Takis». «Είναι ο μόνος αξιοπρεπής διαθέσιμος για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δεν του φέρεται σωστά», απάντησε εκείνος για να συνεχίσει «αν σε πιάσει η αρρώστια με τον προπονητή, δεν σταματάει αυτό». Αρης Πορτοσάλτε και Ακης Παυλόπουλος συμφώνησαν ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Οικονόμου να διαφωνεί κατηγορηματικά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA