Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα (19/9) η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος, με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την Ελενα Πιερίδου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και το πρώτο επεισόδιο «κέρδισε» τους τηλεθεατές με τους χρήστες του Twitter να αναφέρουν ότι πρόκειται για μία σειρά που αξίζει να κάνει τηλεθέαση. Η ιστορία της σειράς ξεκινά όταν η Ραζάν (Ελενα Πιερίδου) γνωρίζει τον Στρατή (Γιώργο Παπαγεωργίου) και μαζί καλούνται να παλέψουν ενάντια σε όλα τα εμπόδια που θέτει η κοινωνία σε έναν έρωτα σαν τον δικό τους.

Διαβάστε ακόμη: Ο Παράδεισος των κυριών - Επόμενα επεισόδια: Σε σοκ ο Ντίνος - Πώς δύο αστυνομικοί περιπλέκουν την υπόθεση

Η Ελενα Πιερίδου, η τηλεοπτική Ραζάν, έγινε γνωστή τα τελευταία χρόνια κυρίως μέσα από τη συμμετοχή της στο «Τατουάζ» αφού είχσν προηγηθεί κάποιες guest εμφανίσεις στην σειρά «Μπρούσκο» και κέρδισε το κοινό με κάθε της ρόλο. Η 32χρονη σήμερα Ελενα Πιερίδου, η οποία κατάγεται από την Κύπρο, έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα στον χώρο της υποκριτικής μιας και στην Κύπρο είχε παίξει σε αρκετά σήριαλ. Η Ελενα όμως δεν είναι η μόνη καλλιτέχνις της οικογένειας μιας και η αδερφή της, Ιφιγένεια Πιερίδου ασχολείται επίσης με την υποκριτική (σ.σ. παίζει στη σειρά του Mega «η γη της ελιάς») αλλά και το μόντελινγκ παράλληλα.

https://www.instagram.com/p/CispTehMken/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ελενα Πιερίδου: Η σχέση με τον Γιώργο Αμούτζα

Η Ελενα Πιερίδου έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ωστόσο έγινε γνωστή η σχέση που είχε με τον Γιώργο Αμούτζα, ο οποίος από πέρσι πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Σασμός», μία σχέση που εδώ και λίγο καιρό έχει λήξει. Αφορμή για να ξεκινήσει το μεταξύ τους ειδύλλιο στάθηκε η αντίδραση της ηθοποιού σε ένα story του Γιώργου Αμούτζα στο instagram την περίοδο της καραντίνας. Σιγά σιγά άρχισαν να μιλάνε και γρήγορα κατάλαβαν πόσο ταιριάζουν.

Μάλιστα, η ηθοποιός προκειμένου να βρίσκονται πιο κοντά ο ένας στον άλλο, πήρε την απόφαση να μετακομίσει από την Κύπρο στην Αθήνα όπου και συγκατοίκησαν. Τα πράγματα ωστόσο μάλλον δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν αφού οι φήμες θέλουν το ζευγάρι μετά από 1,5 χρόνο σχέσης να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με εκείνους ωστόσο να μην απαντούν ξεκάθαρα για το τι συμβαίνει.

Η μάχη της μητέρας την με τον καρκίνο

Η Ελενα Πιερίδου θαυμάζει απίστευτα τη μητέρα της η οποία στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχε δώσει τη δική της μάχη με τον καρκίνο καταφέρνοντας να βγει νικήτρια.. Σε ανάρτησή της μάλιστα την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Έλενα Πιερίδου είχε γράψει: «Μαμά μου.. είναι μέρες σαν τη σημερινή που θυμάμαι εκείνες τις στιγμές. Την αρρώστια να σε πολεμάει αλλά να μην την αφήνεις να σε λυγίσει. Κάθε μέρα να παλεύεις με πίστη, αισιοδοξία, πείσμα και αγάπη για τη ζωή. Να παρακινείς κι άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Δεν έκλαψες ποτέ μπροστά μου. Ήθελες να έχω την εικόνα που είχα πάντα.

https://www.instagram.com/p/CaNfIR_gcGY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επέστρεψες στην δουλειά κατευθείαν μετά την εγχείρηση. Συνέχιζες τις χημειοθεραπείες. Γυρνούσες στο σπίτι όπως πάντα, χαμογελαστή. Αισθανόσουν αδυναμία, κόπωση, πόνο σε όλο σου το κορμί αλλά συνέχιζες να παλεύεις για τη ζωή. Δεν άφησες τον καρκίνο να σε νικήσει. Σε ευχαριστώ για όσα με δίδαξες! Σε ευχαριστώ που συνεχίζεις να φωτίζεις τη ζωή μου. Για όσους πολεμάνε, να θυμάστε ότι αυτό που χρειάζονται περισσότερο είναι αγάπη! Η αγάπη γιατρεύει όλες τις πληγές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA