Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα δύο πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου του GNTM που προβλήθηκαν τη Δευτέρα (19/9) και την Τρίτη (20/9) προκάλεσαν αρκετά σχόλια γύρω από το περιεχόμενο του ριάλιτι μοντέλων, τη στάση της κριτικής επιτροπής απέναντι στις υποψήφιες κοπέλες, αλλά και γύρω από τις σχέσεις των κριτών μεταξύ τους. Μεταξύ όσων σχολίασαν το GNTM ήταν και η Μαρίνα Πατούλη, η οποία το χαρακτήρισε σκουπίδι, ενώ τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Έλενα Χριστοπούλου στάθηκαν ιδιαίτερα στη στάση της κριτικής επιτροπής μέσα από το «Πρωινό» και το «Πρωινό Μας» αντίστοιχα. Σε δηλώσεις της στις κάμερες η Βίκυ Καγιά απάντησε σε όλα τα παραπάνω τονίζοντας ότι:

Διαβάστε ακόμη: Ραμόνα Βλαντή: «Το GNTM έγινε Οικογενειακές Ιστορίες - Η Βίκυ Καγιά θα έπρεπε να τσιρίζει λιγότερο»

«Ο Γιώργος Καράβας δεν έσκυψε κανένα κεφάλι, το κεφάλι του είναι πάντα ψηλά και είναι περήφανος. Δεν ασκούμε κανένα είδους βία και κανένα είδος bullying. Εμείς λέμε τη γνώμη μας σε οποιοδήποτε κορίτσι οποιασδήποτε ηλικίας που πρέπει λίγο να το ξυπνήσουμε και να βγει από την comfort zone του. Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται ο οποιοδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο να υπονοεί κάτι τέτοιο. Τα αρνητικά σχόλια με τα χρόνια τα έχω συνηθίσει. Την εποχή του "Πρωινού Καφέ" έκλαιγα συνέχεια και δεν έβγαινα από το σπίτι μου».

Η ίδια, μάλιστα, απάντησε και στο σχόλιο της Μαρίνας Πατούλη, λέγοντας ότι «Καλοσύνη της. Έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη της. Εγώ δεν την γνωρίζω προσωπικά την κυρία και είναι δικαίωμά της να λέει δημόσια τη γνώμη της ελεύθερα. Αυτή η εκπομπή δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα και είναι όλα δεκτά. Είναι αστείο όλο αυτό, εγώ δεν έχω να πω τίποτα κακό για κανέναν άνθρωπο».

Στη συνέχεια διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να έχει τσακωθεί με τη Σοφία Χατζηπαντελή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του GNTM αναφέροντας πως «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το baby love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα».

Από πλευράς του ο Τάσος Σοφρωνίου όταν ρωτήθηκε για το σχόλιο της Μαρίνας Πατούλη, αλλά και της Έλενας Χριστοπούλου, ο ίδιος προτίμησε να προσπεράσει τις ερωτήσεις και να απαντήσει «καλά, πάμε παρακάτω, next».

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι είναι μια χαρά, αλλιώς δεν θα υπήρχε αυτή η χημεία που βγαίνει στο γυαλί που τη θεωρεί κλειδί για την επιτυχία. Συνέχισε λέγοντας ότι «Η Βίκυ Καγιά δεν έχει να αποδείξει τίποτα κι εγώ αν ήμουν στη θέση όλων των υπολοίπων, θα έπαιρνα μαθήματα σκληρής δουλειάς, ταλέντου και ήθους, ηθικής».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα σχόλια του Λάκη Γαβαλά, απαντώντας ότι  «Ο Λάκης είναι φίλος μας και δεν υπάρχει περίπτωση να το εννοεί αυτό που είπε, οπότε πάμε παρακάτω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA