Μενού
  • Α-
  • Α+

Την έντονη ενόχλησή του έδειξε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» την Πέμπτη (22/9) με δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη την ώρα που γινόταν ζωντανή σύνδεση με το Α' Νεκροταφείο όπου λάμβανε χώρα η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη. Αφορμή στάθηκαν οι επαναλαμβανόμενες αναφορές της δημοσιογράφου στην εκπομπή του Star την ώρα που τόσο η Ζωζώ Σαπουντζάκη όσο και ο Μάκης Δελαπόρτας έκαναν δηλώσεις για τη Μάρθα Καραγιάννη. «Είμαστε ζωντανά, συνάδελφοι. Καλό μεσημέρι, Ζήνα, κυρίες και κύριοι, βρισκόμαστε με την Ζωζώ Σαπουντζάκη», ήταν η πρώτη αναφορά της δημοσιογράφου του Star, την οποία ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε λέγοντας «Καταλαβαίνουμε ότι είναι όλες οι εκπομπές εκεί τώρα».

Διαβάστε ακόμη: Μάρθα Καραγιάννη: Συντετριμμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην κηδεία - «Θέλω και μένα να με πετάξουν στη θάλασσα»

Στη συνέχεια ακολούθησαν άλλες δύο αναφορές στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων της Ζωζώς Σαπουντζάκη, αλλά και του Μάκη Δελαπόρτα που έκαναν τον Γιώργο Λιάγκα να διακόψει τη σύνδεση και να εκφράσει την έντονη ενόχλησή του από το στούντιο. 

«Επιτρέψτε μου να πω κάτι με πολύ μεγάλη αγάπη, ως άνθρωπος που κάνω τηλεόραση κοντά στα 30 χρόνια. Σε τέτοιες στιγμές - και το λέω με αγάπη, δεν είναι μομφή σε κανέναν - όταν σεβόμαστε όλοι τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχει χαθεί που όλοι έχουμε κάνει συνεντεύξεις, δεν κοιτάμε ποιος έχει κάνει τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία και σε ποια εκπομπή μίλησε τελευταία και σε ποια εκπομπή μίλησε πρώτη. Είναι κοινές δηλώσεις και δεν πρέπει να λέμε η μία εκπομπή, η άλλη.

Είναι πολύ μικρό να λέμε στην εκπομπή του Λιάγκα, στην εκπομπή της… Δεν είναι ωραίο. Μην το λέτε. Δεν είναι ποιος θα κάνει αύριο 1% παραπάνω. Βλέπετε, όλοι στο ίδιο ζουμί βράζουμε, μέχρι στιγμής ο κόσμος δεν βλέπει κανέναν. Το θέμα είναι ότι εδώ σεβόμαστε έναν άνθρωπο, δεν κάνουμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου. Με αγάπη το λέω, αλλά επειδή δεν έγινε μία φορά. Και δεν είναι μομφή προς κανέναν, τους εκτιμώ όλους βαθύτατα και το έχω αποδείξει 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση. Συγγνώμη, αλλά…», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA