Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», ο β΄ κύκλος της οποίας έκανε πρεμιέρα και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, το βράδυ της Πέμπτης (22/9). Απόψε στις 21:00, η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο αγωνιώδης, καθώς ένα πτώμα εντοπίζεται στην παραλία. Ο Λυκούργος πηγαίνει στο νεκροτομείο για να δει αν πρόκειται για την κοπέλα που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του. Η Ασπασία και η Αρετή γεμίζουν τις γειτονιές της Μάνης με αφίσες της Εύας που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η Ισμήνη χωρίζει τον Κωνσταντίνο, στέλνοντάς του πίσω το νυφικό της.

Διαβάστε ακόμη: ΣΚΑΪ: Η «εξορία» του Γλυκάνισου και οι «ψίθυροι» για αλλαγές - Πώς τα βρήκαν ξανά Τανιμανίδης - Μαυρίδης

Ο Άρης παίζει όλα του τα χαρτιά με την Ευτυχία, αλλά εκείνη τον απορρίπτει λέγοντάς του ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη για να μπει σε ερωτική σχέση. Η Χρυσούλα σκαρώνει κομπίνα με σκοπό να βγάλει περισσότερα χρήματα, μέσω της καινούριας της δουλειάς στην ταβέρνα του Χρήστου. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Ιουλία καλούνται ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της Αθηνάς. Ωστόσο, αποφασίζουν να κρατήσουν ουδέτερη στάση.

Η Γη της Ελιάς, Καθημερινά στις 21.00 στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA