Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, ΣτΟργή, βρέθηκε την Παρασκευή (23/9) στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» και η Φαίη Σκορδά, η οποία κατά τον πρόλογο δήλωσε θαυμάστριά της, της επεφύλασσε μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή που προς στιγμήν έδειξε να ξαφνιάζει τη γνωστή ηθοποιό. «Θα το πω εγώ τώρα… Εγώ αν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα θα ερωτευόμουν», είπε η Φαίη Σκορδά στη Μαρία Ναυπλιώτου καθώς εκείνη ετοιμαζόταν να καθίσει στον καναπέ της εκπομπής για τη συνέντευξη. Η απάντηση ήρθε αυτόματα και ήταν μονολεκτική: «Μάλιστα» με την ηθοποιό να χαμογελάει και να δείχνει λίγο έκπληκτη. 

Διαβάστε ακόμη: Υπέκλεψαν ερωτικά βίντεο από παίκτρια του Survivοr και την εκβίασαν για 50.000 ευρώ

Τότε η παρουσιάστρια το συνέχισε, λέγοντάς της, «Δεν ξέρω πώς σου ακούγεται αυτό, αλλά αν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα. Όχι σαν εμένα, μια γυναίκα σαν εσένα». Η απάντηση της Μαρίας Ναυπλιώτου αυτή τη φορά είχε και μια δόση χιούμορ αφού είπε στη Φαίη Σκορδά: «Εντάξει, πρέπει να έρχομαι πιο συχνά για να μου τα λες αυτά».

Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε με τη σειρά της «δεν τα ακούς κάθε μέρα;» για να της απαντήσει η Μαρία Ναυπλιώτου «όχι, δεν τα ακούω και σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφά σου λόγια». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA