Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», ο β΄ κύκλος της οποίας έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα (19/9) και έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Απόψε Παρασκευή (23/9) στις 21:00, η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο αγωνιώδης, αφού ο Λυκούργος δίνει στον αστυνόμο τη δική του εξήγηση για το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων που φοράει ο δολοφόνος στο βίντεο. Οι ημέρες της Αθηνάς στη φυλακή περνούν δύσκολα και την κάνουν να καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος για να μην κινδυνεύει εκεί μέσα είναι να κάνει συμμαχίες. Παράλληλα, η Μαρία κάνει τις δικές της κινήσεις για να βοηθήσει την κόρη της.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκάνισος: Η Αστυνομία υποπτεύεται Ραζάν και Καρίμ για το μαχαίρωμα του Στρατή

Πληροφορεί τον Λυκούργο για την άσχημη συμπεριφορά που είχε ο Ιπποκράτης Βρεττάκος απέναντι στην Αθηνά και τον παροτρύνει να το χρησιμοποιήσει στη δίκη. Την ίδια στιγμή προειδοποιεί τον Ισίδωρο και τη Μυρτάλη ότι στο δικαστήριο θα ακουστούν πράγματα που θα σπιλώσουν τη μνήμη του Ιπποκράτη, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις τους.

Η Βασιλική ξεκινά και πάλι τα μαθήματα στη σχολή της, ενώ ο Μάνος και η Μαρίνα γράφουν τη μικρή Αγγελική στην Α' τάξη του Δημοτικού της Αρεόπολης. Ο Φίλιππος και η Βασιλική πέφτουν θύματα απαγωγής και μπλέκουν σε μια ιστορία που θα βάλει τις ζωές τους σε κίνδυνο...

Η Γη της Ελιάς, Καθημερινά στις 21.00 στο MEGA

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA