Μενού
katerina-kainourgiou-andreas-mikroutsikos-alpha
Καινούργιου - Μικρούτσικος | Glomex
  • Α-
  • Α+

Στην αποκάλυψη ότι παίκτρια του Dream Show έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο παιχνίδι προχώρησε ο Αντρέας Μικρούτσικος, μέσω της εκπομπής Super Κατερίνα. Αφορμή για την ανατριχιαστική αποκάλυψη που έκανε ο Αντρέας Μικρούτσικος ήταν οι δηλώσεις του συμβούλου Ψυχικής Υγείας, Γιώργου Λάγιου, για το GNTM, καθώς, όπως υποστήριξε, γίνονται αναφορές για τραυματικές συμπεριφορές που βιώνουν τα άτομα που παίρνουν μέρος σε κάμπινγκ. 

Διαβάστε ακόμηΥπέκλεψαν ερωτικά βίντεο από παίκτρια του Survivοr και την εκβίασαν για 50.000 ευρώ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ένα από τα πιο τραγικά γεγονότα που έχει ζήσει στο ριάλιτι του Dream Show, όταν μία παίκτρια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω της πίεσης που δεχόταν και από την μητέρα της και από την παραγωγή του παιχνιδιού. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, είχε πει ότι θα παραιτηθεί αν δεν βοηθήσει η παραγωγή την κοπέλα ενώ υπογράμμισε ότι είχε ζητήσει από τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο να παρέμβει και να βοηθήσει την κόρη της και τη μητέρα της.

https://streamable.com/qnyv9n

«Θα συνηγορήσω ότι η παραγωγή που κάνει τηλεοπτικά σωστά τη δουλειά της με αυτό το υλικό που είδε θα έχει ενθουσιαστεί γιατί το υλικό είναι ελκυστικό, το να βλέπουμε το παίδεμα του άλλου, από το να βλέπω κάτι και να ψάχνω ένα ταλέντο. Αυτά τα talent show είναι χοντρό ριάλιτι γιατί στηρίζονται στα όνειρα ενός παιδιού», ανέφερε νωρίτερα και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορεί να διαφοροποιεί είναι η ευγένεια των ανθρώπων. Αυτή την καταπίεση ασκείται γίνεται θέαμα και δίδαγμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA