Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς», ο β΄κύκλος της οποίας έκανε πρεμιέρα και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Στο νέο επεισόδιο απόψε, Δευτέρα (26/9) η Αθηνά περνά δύσκολες ώρες στη φυλακή, με τη Βαγγελιώ να της συμπαραστέκεται, ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, η έρευνα γύρω από τους θανάτους της Βιολέτας και της Νάντιας συνεχίζεται, με τον Κουράκο να προειδοποιεί τον Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη, τον άλλοτε εχθρό της. Η Μυρτάλη το εξομολογείται στη Μαρίνα, η οποία αντιδρά έντονα θεωρώντας πως η φίλη της λειτουργεί απερίσκεπτα, και οι δυο τους μαλώνουν άσχημα.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Η σπόντα για την αποχώρηση της Νομικού από το «Πρωινό» του Λιάγκα

Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση, με τα προβλήματα της συγκατοίκησης να μην έχουν τέλος. Μια νέα κοπέλα, η Ράινα από τη Βουλγαρία, εμφανίζεται στο κλαμπ και ζητά δουλειά, ενώ ο Κουράκος δίνει εντολή στον Στράτο να αρχίσουν διακριτική έρευνα για το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο Άρης δέχεται να μπει στον πολιτικό συνδυασμό του Δημοσθένη, ενώ ο Πότης «φλερτάρει» με τον συνδυασμό του Ισίδωρου. Η Εύα συνειδητοποιεί πως κυκλοφορεί μια άσεμνη αφίσα της και γίνεται έξαλλη.

Η Γη της Ελιάς, Καθημερινά στις 21.00 στο MEGA.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA