Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί παρελθόν για το «Πρωινό» και το πρωί της Δευτέρας (26/9) στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τη διαφωνία ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν είχε ζήσει και η ίδια κάτι παρόμοιο. «Εγώ δεν έχω ξαναδεί αποχώρηση, ουσιαστικά διάσπαση μιας ομάδας και να βγαίνει ο σταθμός και να λέει «ναι, όντως συμβαίνει αυτό, δεν θα μπορούσε να οδηγηθεί κάπου αυτή η συνεργασία, αλλά παραμένει ένα αγαπητό μέλος η Δούκισσα». Παρά την απόφαση αυτή, που φέρνει ανατροπές και ζαλάδες, η Δούκισσα έχει μια στήριξη σε όλο αυτό», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη για το «διαζύγιο» Νομικού-Λιάγκα: «Για να μιλάμε σοβαρά, και εμένα μου έχει τύχει»

Στη συνέχεια ο συνεργάτης της, Κώστας Τσουρός, επεσήμανε ότι «Μπορείς και το κάνεις. Νομίζω ότι δεν είμαστε όλοι σε θέση να κάνουμε κάτι τέτοιο, με την έννοια να διαλύσεις μια εκπομπή, στην οποία σε έχει τοποθετήσει το κανάλι και με δική σου απόφαση να φεύγεις και το κανάλι να λέει "δεν πειράζει, φύγε, σε κρατάμε στο κανάλι"».

Τότε από πλευράς της η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε ότι «Έχει ξαναγίνει όλο αυτό. Τα κανάλια θέλουν οι εκπομπές να πηγαίνουν καλά και να υπάρχει ειρήνη και ομαλότητα στη συνεργασία. Κι εγώ είχα κάτσει έναν μήνα σε μία εκπομπή, στην οποία είχαν φύγει όλοι κι είχα μείνει μόνη μου. Είπα "φεύγω, θα ήθελα να φύγω, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα". Δεν γίνεται να σου πει ένα κανάλι να κάτσεις, όταν βλέπει ότι δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους, δεν θα ταιριάξουν ποτέ».

«Μου έχει συμβεί. Με έχει κοιτάξει άνθρωπος και μου είπε "δεν κάνεις για τηλεόραση, δεν κάνεις για τίποτα". Δεν είναι δική του δικαιοδοσία να στο πει από τη στιγμή που σε έχουν επιλέξει άνθρωποι. Εσένα δεν είναι ο ρόλος σου να μου πεις αν εγώ μπορώ», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA