Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Love Island επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα την Τρίτη (27/9) στις 23.15 στον ΣΚΑΪ, όμως, τα έντονα καιρικά φαινόμενα και συγκεκριμένα, οι τροπικές καταιγίδες που πλήττουν τις τελευταίες ημέρες την Τενερίφη - όπου γίνονται τα γυρίσματα - ανάγκασαν την παραγωγή να μεταφέρει την ημερομηνία δύο ημέρες αργότερα. Έτσι, το πρώτο επεισόδιο του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ θα προβληθεί την Πέμπτη (29/9) και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περιέγραψε σήμερα Δευτέρα (26/9) στο «Καλό Μεσημεράκι» την κατάσταση που έζησαν εκεί τα τελευταία 24ωρα. 

Διαβάστε ακόμη: Love Island: Μετατίθεται για την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα λόγω καιρικών συνθηκών

«Είχαμε έναν μικρό κυκλώνα εδώ πέρα, οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες. Δεν είχαμε ρεύμα για 16 ώρες σε όλα τα Κανάρια, όχι μόνο στην Τενερίφη, έκλεισαν οι δρόμοι, βγήκε ο στρατός και γενικώς ήταν μια κατάσταση πολύ δύσκολη για όλους, όχι μόνο για εμάς. Αναγκαστικά έπρεπε να μεταθέσουμε την πρεμιέρα για την ασφάλεια των παιδιών που έχουν έρθει και όλων όσων δουλεύουν εδώ», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε σύνδεση μέσω Skype. 

Μάλιστα, δεν έκρυψε στον Νίκο Μουτσινά πως το ριάλιτι ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις σε παίκτες και τηλεοπτικό κοινό και μεταξύ αυτών των εκπλήξεων η ίδια θα ήθελε να είναι και εκείνος σε γκεστ εμφάνιση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA