Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σοφία Χατζηπαντελή συμμετέχει στο νέο κύκλο του GNTM ως γκεστ κριτής κατά τη διάρκεια των οντισιόν και ο ρόλος της ήταν εξαρχής να βοηθήσει τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα να επιλέξουν ποια κορίτσια αξίζουν να περάσουν στην επόμενη φάση. Αυτός είναι και ο λόγος που θα αποχωρήσει σύντομα από το GNTM, όπως ανέφερε σήμερα Δευτέρα (26/9) η Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρωινό». Μάλιστα, η δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι η περιουσία της ξεπερνά το εξαψήφιο ποσό, αλλά και πόσα είναι ετησίως τα έσοδα της Σοφίας Χατζηπαντελή από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στο εξωτερικό. 

Διαβάστε ακόμη: Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι απεγνωσμένη - Η Ελενα Χριστοπούλου παριστάνει την Μέριλιν

«Κατέφτασε στην Αθήνα την στιγμή που στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο, ήταν τα έσοδά της από όλα όσα καταπιάνεται», ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ συμπλήρωσε πως σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, οι απολαβές της είναι «ισάξιες ή και λίγο μεγαλύτερες» από τις αντίστοιχες της Βίκυς Καγιά.

Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, ίσως η παραγωγή του GNTM να μην ήθελε να δώσει τόσα πολλά χρήματα και γι΄αυτό το λόγο η Σοφία Χατζηπαντελή ανέλαβε καθήκοντα guest κριτή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA