Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «Παράδεισος των κυριών» βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης την πρώτη εβδομάδα της προβολής του και επιστρέφει αύριο με το 6ο επεισόδιο στις 20:00 στον Alpha. Η Βικτώρια ζητάει από τον Θανάση να κατασκευάσει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ντίνο για τη δολοφονία του Αριστείδη, ενώ η Ντέπυ προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας. Η Αμαλία προσπαθεί να δώσει ένα γράμμα στον Ντίνο, αλλά συναντά εμπόδια.

Διαβάστε ακόμη: Κάνε ότι κοιμάσαι - Επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας κάνει μία ανακάλυψη που θα τον καταρρακώσει

Ο Ντίνος θα βρει στο σπίτι του Αριστείδη σημειωμένο πάνω σε ένα χαρτί το όνομα του Αποστόλη Βασιλείου και θα μπει σε υποψίες. Οι υποψίες αυτές θα γίνουν πιο έντονες με την παρουσία του Αποστόλη στην κηδεία του Αριστείδη. Την ίδια μέρα εμφανίζεται ο δικηγόρος του Αριστείδη και κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά.

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά εποχής κέρδισε απ’ τα πρώτα κιόλας επεισόδια το τηλεοπτικό κοινό, αγκαλιάζοντας την κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης. Ο Παράδεισος των κυριών, Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20.00 στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA