Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τις βιντεοκασέτες που έκανε όσο σπούδαζε στη δραματική σχολή, μίλησε η Γιολάντα Μπαλαούρα σε συνέντευξή της, που προβλήθηκε σήμερα το απόγευμα. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και έκανε μία αναδρομή στην περίοδο που γύρισε μερικές βιντεοκασέτες, ενώ οι δάσκαλοί της ήταν αντίθετοι με αυτό.

«Βιντεοκασέτες έκανα όταν ήμουν στη σχολή -εκεί ποιος τον είδε.. Παρά λίγο να με δείρει ο Θεοδοσιάδης, ήταν πολύ αυστηρός δάσκαλος. Είχα κάνει μία με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Νικόλα Άσιμο, τον Βλάση. Εκείνα τα χρόνια που πήγαινα στη σχολή, όλοι έκαναν βιντεοκασέτες. Έκανα βιντεοκασέτα και καταλαβαίνεις τι έγινε. Έτρεξε όλη η Ζωοδόχου Πηγής» ανέφερε αρχικά, η Γιολάντα Μπαλαούρα.

«Κρέμεσαι στα περίπτερα, κάνεις, δείχνεις. Τον αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν ήθελαν στις σχολές κι έχουν δίκιο. Όταν είσαι νέος και μπαίνεις στη δουλειά, θέλεις να δουλέψεις. Οι δάσκαλοι σε προφυλάσσουν. Το έκανα και για τα χρήματα και για το μεράκι» πρόσθεσε στο τέλος, η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA