Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νέα σεζόν του «Σασμού» βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς του Alpha με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. O δρόμος για τον σασμό είναι γεμάτος θυσίες. Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Η Στέλλα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, και εκεί θα ανακαλύψει κάτι που θα τη συνταράξει. Η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι η γιαγιά τα έχει χαμένα.

Διαβάστε ακόμη: «Αόρατοι»: Πρεμιέρα για την πρώτη κωμική σειρά της COSMOTE TV

Ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών, και να επισκεφτεί το σπίτι των Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας ότι η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει…

Σασμός: Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση Ετσι γεννιέται η ελπίδα και ο σασμός! Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα… έρχονται! Ο δρόμος για τον «Σασμό» είναι γεμάτος θυσίες! ‘Ετσι γεννιέται η ελπίδα και ο σασμός! Η συγκλονιστική συνέχεια στον Alpha! Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα… έρχονται!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA