Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (29/9) το «Love island», το νέο ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ. Στην αρχή του επεισοδίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στην εντυπωσιακή βίλα στην Τενερίφη καθώς και τους 10 πρώτους διαγωνιζόμενους τους, οι οποίοι μάλιστα έγιναν και ζευγάρια. «Καλωσήρθατε στο Love Island. σε αυτό το νησί η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει στα ύψη. Σε πολύ λίγο κορίτσια και αγόρια θα βρεθούν εδώ για να διεκδικήσουν ο ένας την καρδιά του άλλου. Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να μείνει μέχρι το τέλος; Αυτό θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι εδώ, στην εξωτική Τενερίφη αγόρια και κορίτσια θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι 12 εβδομάδων αναζητώντας τον απόλυτο έρωτα» ήταν η αρχική τοποθέτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και αμέσως μετά άρχισαν να μπαίνουν στο σπίτι ένας ένας οι παίκτες.

Διαβάστε ακόμη: Love Island: Αυτά είναι τα πέντε πρώτα ζευγάρια στο ριάλιτι αγάπης

Αφού οι συμμετέχοντες γνωρίστηκαν μεταξύ τους και σχηματίστηκαν τα πρώτα ζευγάρια του ριάλιτι γνωριμιών, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε πως ένας νέος παίκτης εισβάλλει στο παιχνίδι και στόχο έχει να διεκδικήσει ένα από τα πέντε κορίτσια. Ο νέος παίκτης, λοιπόν, ήταν ο Αλέξανδρος Κώτσης, τον οποίο μόλις η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντίκρυσε έμεινε άφωνη, καθώς είναι φίλος της και έχει συνεργαστεί μαζί του, καθώς και οι δύο έχουν ασχοληθεί με το modelling.

«Ο Αλέξανδρος είναι μοντέλο. Έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν. Μετά μας έφαγαν τα ταξίδια. Ο ένας πήγε Αμερική, ο άλλος Ασία. Καιρό έχουμε να τα πούμε. Τι κάνεις;», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA