Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Love Island έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (29/9) και ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι, με τους 10 παίκτες να κάνουν ηχηρή είσοδο στο ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ. «Καλωσήρθατε στο Love Island. σε αυτό το νησί η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει στα ύψη. Σε πολύ λίγο κορίτσια και αγόρια θα βρεθούν εδώ για να διεκδικήσουν ο ένας την καρδιά του άλλου. Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να μείνει μέχρι το τέλος; Αυτό θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι εδώ, στην εξωτική Τενερίφη αγόρια και κορίτσια θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι 12 εβδομάδων αναζητώντας τον απόλυτο έρωτα» ήταν η αρχική τοποθέτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και αμέσως μετά άρχισαν να μπαίνουν στο σπίτι ένας ένας οι παίκτες.

Διαβάστε ακόμη: Love Island: Πρεμιέρα για το ριάλιτι αγάπης - Οι παίκτες που ξεχώρισαν και το μήνυμα που άναψε «φωτιές»

Αρχικά, στη βίλα μπήκαν τα πέντε κορίτσια που θα πάρουν μέρος στο ριάλιτι, ενώ στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεώργιου τα γνώρισε και μαζί υποδέχθηκαν τα αγόρια που θα προσπαθήσουν να κλέψουν τις καρδιές τους. Κάθε αγόρι έπρεπε να διαλέξει το κορίτσι, με το οποίο θέλει να προχωρήσει μαζί στην πορεία του παιχνιδιού και έτσι είδαμε τα πρώτα ζευγάρια του ριάλιτι. Ωστόσο, υπήρξαν δύο παίκτριες που ξεχώρισαν, εκτός από την εμφάνισή τους, και με όσα δήλωσαν στην κάμερα, στο εισαγωγικό τους μήνυμα. 

Love Island: Αναστασία: «Προκαλώ έλλειψη σιδήρου στους άνδρες»

Η Αναστασία Σιδηροπούλου  ήταν η παίκτρια που έκανε... ποδαρικό στο Love Island. Είναι διατροφολόγος και θέλει να γνωρίσει, όπως είπε, το ταίρι της στο παιχνίδι. Στο εισαγωγικό της μήνυμα ωστόσο, αποκάλυψε ότι προκαλεί... έλλειψη σιδήρου στους άνδρες!

Love Island - Νίκη: «Τον άνδρα τον θέλω λίγο γορίλα ρε παιδί μου»

Στο σπίτι του Love Island μπήκε με… φόρα και η Νίκη Ηλιοπούλου, η οποία ξεκαθάρισε πως τον άνδρα τον θέλει λίγο γορίλα. Στο εισαγωγικό της απόσπασμα, η καλλονή διαγωνιζόμενη δήλωσε πως «είμαι κωμική, χαρούμενη αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη ταυτόχρονα. Στην προσωπικότητα μου, νομίζω, βάζω 10αρι! Single είμαι πολύ ελάχιστο καιρό, οπότε δεν θέλω να χάσω τη φόρμα μου και θέλω να μπω γρήγορα σε σχέση. Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι εκείνος που θα έχουμε τα ίδια όνειρα και τους ίδιους στόχους στη ζωή. Εκείνος που θα είναι το ασφαλές μου μέρος και η μεγαλύτερη μου περιπέτεια. Να είναι ένας άνδρας λίγο περισσότερο… άνδρας από μένα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA