Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (29/9) το «Love island», το νέο ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ. Στην αρχή του επεισοδίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στην εντυπωσιακή βίλα στην Τενερίφη καθώς και τους 10 πρώτους διαγωνιζόμενους τους, οι οποίοι μάλιστα έγιναν και ζευγάρια. «Καλωσήρθατε στο Love Island. σε αυτό το νησί η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει στα ύψη. Σε πολύ λίγο κορίτσια και αγόρια θα βρεθούν εδώ για να διεκδικήσουν ο ένας την καρδιά του άλλου. Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να μείνει μέχρι το τέλος; Αυτό θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι εδώ, στην εξωτική Τενερίφη αγόρια και κορίτσια θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι 12 εβδομάδων αναζητώντας τον απόλυτο έρωτα» ήταν η αρχική τοποθέτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και αμέσως μετά άρχισαν να μπαίνουν στο σπίτι ένας ένας οι παίκτες.

Διαβάστε ακόμη: Love Island: Πρεμιέρα για το ριάλιτι αγάπης - Οι παίκτες που ξεχώρισαν και το μήνυμα που άναψε «φωτιές»

Μια από τις πρώτες διαγωνιζόμενες που έκανε… εντύπωση ήταν η Κλαούντια, τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για το περίεργο παρατσούκλι της. «Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του» ανέφερε αρχικά η νεαρή παίκτρια.

«Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου», τόνισε αρχικά καθώς συστήθηκε στο κοινό και συνέχισε: «Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα». 

Ακολούθως μίλησε και για τις ενδυματολογικές επιλογές της ιδίως όσον αφορά στα μαγιό που μάλλον αναμένονται αποκαλυπτικά. «Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA