Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατροπές έφερε ο Αλέξανδρος με το που μπήκε στη βίλα του Love Island του ΣΚΑΪ αφού έπρεπε να διαλέξει μία κοπέλα, διαλύοντας έτσι ένα από τα πέντε ζευγάρια που είχαν σχηματιστεί από το πρώτο επεισόδιο αν και ο ίδιος είχε δηλώσει εξ αρχής ότι καμία από τις κοπέλες δεν είναι του στυλ του. «Από τις πέντε κοπέλες καμία δεν είναι του στυλ μου. Εμφανισιακά πάνω κάτω είναι όλες όμορφες, γλυκές, σαν χαρακτήρα δεν ξέρω. Είμαι ανάμεσα στη Νίκη και τη Χριστίνα», είπε ο Αλέξανδρος σε συζήτησή του με τους συμπαίκτες του. 

Διαβάστε ακόμη: Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Η πρώτη ανάρτηση και το μήνυμα που έστειλε μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ωστόσο, σε διάλογο που είχε ο Γιώργος με τις κοπέλες, είπε στην Κλαούντια πως αυτή είναι η πιο εύκολη για να την επιλέξει κάποιος. «Εγώ δεν ξέρω πώς σκέφτεται, αλλά αν ήμουν Αλέξανδρος, θα διάλεγα εσένα. Έδειξες ενδιαφέρον και νομίζω είσαι η πιο εύκολη για να σε προσεγγίσει», της είπε ο Γιώργος. 

Τελικά, ο Αλέξανδρος βγήκε ραντεβού και γνωρίστηκε καλύτερα και με τις πέντε κοπέλες προτού επιλέξει για ταίρι του τη Χριστίνα, αφήνοντας τον Γιώργο μόνο του, ο οποίος, όμως, δεν έδειξε να πτοείται αφού δήλωσε ότι θα διεκδικήσει και πάλι την Αναστασία.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA