Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νέα σεζόν του «Σασμού» βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς του Alpha με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. O δρόμος για τον σασμό είναι γεμάτος θυσίες. Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς την Τρίτη (4/10) η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παυλή απλώνεται από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητά της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην Καλλιόπη. 

Διαβάστε ακόμη: Ο παράδεισος των κυριών - Επόμενα επεισόδια: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Αποστόλη

Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παυλή. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παυλής ορκίζεται εκδίκηση, ενώ έξω από το νεκροταφείο τον περιμένει ο πραγματικός αντίπαλός του...

Σασμός: Κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA