Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία μίλησε για τη νέα της δουλειά στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος» αλλά και για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία τονίζοντας πως δεν είναι από τους ηθοποιούς που θα ήθελαν να πεθάνει στο σανίδι. «Θα προτιμούσα να είμαι στο σπιτάκι μου να ξεκουραστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, της έκανε και... παράπονα, ωστόσο, αναφερόμενος στο γεγονός, πως ο σύζυγός της και ηθοποιός Αλέξανδρος Σταύρου έχει επιλέξει να μη δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. «Ό,τι έχει να πει, το λέει στις συνεντεύξεις του τις γραπτές. Ο καθένας παίρνει μία απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί και νομίζω περνάει πολύ καλά με αυτό» δήλωσε η Μαριάννα Τουμασάτου για τον Αλέξανδρο Σταύρου.

Επιπλέον, ο παρουσιαστής της εκπομπής την ρώτησε αν υπήρξε ποτέ ρόλος τον οποίο αρνήθηκε να παίξει, επειδή δεν της ταίριαζε. «Δεν ήταν αρνητικός - με την έννοια να κάνω την κακιά - γιατί και στη Γυναίκα χωρίς όνομα ήταν... δηλητήριο. Αλλά θέλω οι ρόλοι, ακόμα και στην κακία τους, να έχουν μια αξιοπρέπεια. Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς τον αγαπώ το ρόλο, όποιος κι αν είναι αυτός. Και κακός, γιατί την Κάτια την αγάπησα πάρα πολύ. Αλλά θέλω να έχει λόγο για το καθετί που κάνει, όπως και στη ζωή θέλω τα πράγματα να γίνονται για κάποιον λόγο. Να υπάρχει ένα αντίκρισμα. Ας είναι και λάθος, αρκεί να υπάρχει. Αυτό θέλω» τόνισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA