Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ράδιο Αρβύλα: «Έρχονται» και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να υπήρχαν φήμες πως εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου οι «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πιθανό να κάνουν πρεμιέρα ακόμα και το 2023, ωστόσο, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει αφού ήδη από τον ΑΝΤ1 προβλήθηκε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σεζόν. Μπορεί σε αυτό να μην δείχνει κάτι που να μαρτυρά το πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή αλλά σίγουρα, από τη στιγμή που προβλήθηκε σημαίνει πως η ώρα πλησιάζει. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η έναρξη της εκπομπής θα γίνει τον Νοέμβριο αμέσως μετά το τέλος του «Εκατομμυριούχου» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ κατά πάσα πιθανότητα η εκπομπή θα προβάλετε μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, δηλαδή στη ζώνη 8-9.

Το συγκεκριμένο τρέιλερ, μάλιστα, δεν αποκαλύπτει αν στην τριάδα των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστου Κιούση, προστεθεί και τέταρτος παρουσιαστής ή αν θα επιλέξουν να πορευτούν μόνοι τους. Και γι' αυτό, ωστόσο, τις προηγούμενες ημέρες είχε ακουστεί πως ο Αντώνης Κανάκης ψάχνει πρόσωπο για ρεπορτάζ ο οποίος θα μπαίνει εμβόλιμα στην εκπομπή για σχόλιο, άποψη ή νέα.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA