Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς». Στο επόμενο επεισόδιο την Τρίτη (4/10) στις 21.00 ο Χρήστος ρωτά τη Μυρτάλη για τη σχέση της με τον Αλέξη κι εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Η Βασιλική παθαίνει δηλητηρίαση από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία, και η Αρετή γίνεται έξαλλη με τη Χρυσούλα. Ο Θανάσης δίνει ψεύτικες ερωτικές υποσχέσεις στην Αναστασία και την Αρετή, ενώ διατηρεί ερωτική σχέση και με μια γυναίκα από την Αθήνα. Οι φρουροί της φυλακής μπαίνουν στο κελί της Αθηνάς και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω από το στρώμα της. Αργότερα, η διευθύντρια της φυλακής την ενημερώνει ότι θα τιμωρηθεί γι’ αυτό, ενώ η Αθηνά ορκίζεται πως δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε εκεί.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης αντιμέτωπος με τον Παύλο

H γη της ελιάς: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές

Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ευτυχισμένοι ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις. Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης, όμως, δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίσος, έχει και έρωτες. Ένας καινούργιος αμοιβαίος και απαγορευμένος έρωτας ξεκινάει ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα που γνωρίζονται από καιρό και ξαφνικά λες και κεραυνοβολήθηκαν καταμεσής του δρόμου.

Η Ιουλία μετά από ένα καυγά φεύγει από το σπίτι και όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει ο πραγματικός λόγος της ρήξης ανάμεσα στο ζευγάρι μετατοπίζεται με αποτέλεσμα να βγουν απωθημένα και από τις δύο πλευρές και το ζευγάρι να χωρίσει οριστικά. Η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πάει από το κακό στο χειρότερο… Η βαθιά αγάπη ανάμεσα σε Στάθη και Ιουλία παραμένει πάντα ζωντανή, θαμμένη για άλλη μία φορά μέσα τους, αλλά τώρα που το διαζύγιο της Ιουλίας είναι γεγονός μία τυχαία συνάντηση θα κάνει και τους δύο να το συνειδητοποιήσουν ξανά. Ταυτόχρονα, νέοι έρωτες ανθίζουν, ενώ κάποιοι τελειώνουν. Η Μυρτάλη γνωρίζει το άλλο «πρόσωπο» της αγάπης. Μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί και σιγά σιγά οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια. Ενώ όλοι οι ήρωες προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους, νέες αφίξεις και εξελίξεις θα συνεχίσουν να ταράζουν την καθημερινότητά τους.

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Άντζελα Γκερέκου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Στέλα Φυρογένη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Χρύσα Παπά, Μάξιμος Μουμούρης, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Βασίλης Μίχας, Κούλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Αστέριος Πελτέκης

Η Γη της Ελιάς, Καθημερινά στις 21.00 στο MEGA.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA